Echipamente pentru panificaţie, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

Echipamente pentru panificaţie, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

Magazin online de accesorii și ustensile pentru brutării, patiserii și cofetării.

Magazin online de accesorii și ustensile pentru brutării, patiserii și cofetării.

Site de informare pentru panificaţie, patiserie, cofetărie şi ciocolaterie.

Site de informare pentru panificaţie, patiserie, cofetărie şi ciocolaterie.

Soluții pentru închiderea ambalajului. Suntem unic producător în România.

Soluții pentru închiderea ambalajului. Suntem unic producător în România.

Reductoare şi Motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.

Reductoare şi Motoreductoare pentru orice
domeniu de activitate.

Spic de inimi.

Implică-te și tu!
Susține proiectul „Cultivăm educația” alături de Spic de inimi.

Grupul
NOVA PAN

DESCOPERIȚI UNIVERSUL NOVA PAN

Vă invităm să explorați o lume a profesionalismului și a tehnologiilor avansate, puse în slujba Artei Albe.

Tot ce vă doriți în materie de morărit, panificație, patiserie și cofetărie este posibil în universul NOVA PAN.

SOLUŢII PROFESIONALE

Fie că sunteți în căutare de echipamente profesionale sau industriale pentru brutăria, patiseria sau cofetăria dvs., fie că aveți nevoie de asistență tehnică promptă, piese de schimb sau consumabile, fie că sunteți în căutare de soluții de ambalare, fie că intenționați să vă dotați spațiul de producție cu cele mai performante dispozitive, ustensile și accesorii, vă stăm la dispoziție.

RESPECTĂM TRADIȚIA, ADUCEM INOVAȚIA

Povestea companiei NOVA PAN a început în anul 2001. De-a lungul anilor, am acumulat experienţă, am învăţat din greşeli, ni  s-au alăturat colegi noi, am investit și inovat în permanență. În prezent, NOVA PAN cuprinde mai multe divizii specializate în vânzări echipamente și piese de schimb, asistenţă tehnică, integrare de linii industriale cu diferite grade de automatizare, producţie clipband, vânzări ustensile şi accesorii, astfel ca dvs. să beneficiați de cele mai bune și prompte servicii.

ASISTENȚĂ TEHNICĂ

Vă oferim servicii de mentenanță și service 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile pe an, atât în garanție, cât și în postgaranție. Tehnicienii noștri sunt instruiţi periodic la firmele producătoare, pregătiți să facă față oricărei situații și gata să intervină oricând e nevoie.

De asemenea, asigurăm pentru dvs. proiectarea, transportul, montajul, punerea în funcţiune a echipamentelor pentru morărit, panificație, patiserie sau cofetărie și instruirea personalului ce va deservi aceste echipamente.

PROIECTE REALIZATE

Am colaborat cu peste 1.000 de companii din domeniile morăritului, panificației, patiseriei sau cofetăriei.

Proiectele realizate ne-au îmbogățit cu experiență și ne-au adus încrederea partenerilor noștri.

ECHIPA NOVA PAN

Suntem experți în domeniul echipamentelor profesionale și liniilor industriale, specialiști în asistență tehnică și piese de schimb, unici producători de consumabile în România, furnizori de ustensile și accesorii.

Suntem o echipă de profesioniști pasionați de ceea ce fac, dar mai degrabă ne puteți privi ca pe un angrenaj sofisticat, care funcționează eficient pentru dvs. E ca și cum ați apăsa un buton. Ne punem imediat în mișcare, cu randament maxim.

ECHIPAMENTE NOVA PAN

Respectăm tradiţia, aducem inovația

Fie ca sunteți în căutare de echipamente profesionale sau industriale pentru brutăria, patiseria sau cofetăria dumneavoastră, fie că intenţionaţi să găsiţi soluţii pentru creșterea productivității sau că doriţi să diversificaţi gama de produse completând-o cu noi sortimente, fie că aveți nevoie de consultanță, asistență tehnică promptă, fie că sunteți în căutare de soluții de ambalare, vă stăm la dispoziție.

Tot ce vă doriți în materie de morărit, panificație, patiserie sau cofetărie este posibil în universul NOVA PAN.

www.novapan.ro/echipamente

MAGAZIN ONLINE DE ECHIPAMENTE ŞI PIESE DE SCHIMB

Fie că sunteți în căutare de echipamente profesionale pentru brutăria, patiseria sau cofetăria dumneavoastră, fie că aveţi nevoie de piese de schimb sau consumabile pentru utilajele din spaţiul de lucru, fie că doriţi să cereţi sfatul unui specialist privind buna funcţionare a echipamentelor, vă stăm la dispoziție.

Magazin online. Gamă largă de echipamente şi piese de schimb pentru brutării, patiserii, cofetării și gelaterii ușor de achiziționat.

Click... și ați cumpărat!

www.novapan.ro/magazinonline

COFETARUL ISTEŢ

Magazin online de ustensile şi accesorii

Fie că intenționați să vă dotați spațiul de producție cu cele mai performante dispozitive, aparate și ustensile de lucru, fie că doriţi să vă îmbogăţiţi gama de accesorii şi ustensile, fie că vă informaţi despre ultimele tendinţe în domeniu, vă stăm la dispoziție.

Accesând magazinul online Cofetarul Isteț descoperiți o lume a ustensilelor şi accesoriilor care vă vor uşura munca putând realiza produse şi decoruri din cele mai atrăgătoare pentru clienţii dumneavoastră.

Click... și ați cumpărat!

www.cofetarulistet.ro

ARTA ALBĂ

Site de informare pentru panificaţie, patiserie, cofetărie şi ciocolaterie.

De ce Arta Albă?

Pentru ca panificația, patiseria, cofetaria, ciocolateria… dincolo de meserii sau activități productive stau și sub semnul artei, atât prin măiestria lucrului cu aluaturile, cremele sau ciocolata cât și prin aspectul estetic al produselor finale.

Tendințele în crearea și decorarea produselor, estetica deosebita și combinațiile îndrăznețe de arome, conduc tot mai adesea la crearea unor opere de artă comestibile, o mică lume nu doar de admirat ci și de consumat!

Pentru ca brutarul, patiserul, cofetarul, ciocolatierul, bucătarul … își desfășoară lucrul în brutării, laboratoare sau bucătării, îmbrăcând halate, șorțuri sau ținute albe, de obicei.

Este adevărat că în prezent, moda și marketingul își pun amprenta și în ceea ce privește vestimentația din domeniu, cu toate acestea însă, când ne gândim la operatorii din aceste domenii, ni-i imaginam într-un mediu cu ținute albe.

www.artaalba.ro

CLIPBAND

Unic producător de CLIPBAND din România și al șaselea din Europa.

Estetica ambalării produselor este în prezent un factor esenţial în decizia de cumpărare. De aceea, considerăm că ambalajele închise cu ajutorul clipband-ului, aduc produsului un plus de valoare și imagine.

Acesta este argumentul care ne-a determinat să venim pe piață cu un nou produs care să întregească oferta dedicată clienților noștri: brutari, patiseri, cofetari. Un produs pe care să îl producem chiar noi.

CALITATEA este litera de lege în NOVA PAN, iar pentru CLIPBAND nu s-a făcut rabat. Clipbandul este produs pe o linie modernă și performantă, fiecare lot este atent verificat din punct de vedere calitativ și testat prin sondaj pe mașinile noastre de clipsat, respectându-se normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.

Oferim clienților noștri prețuri competitive, Clipband la rolă, la kilogram sau tăiat, o gamă variată de culori chiar și pentru cantități mai mici, soluții atât pentru ambalaje suple și gramaje mici (model CB 06), cât și pentru produsele de gramaj mare sau ambalaje mai robuste (model CB 07).

www.clipband.ro

REDUCTOARE ROSSI

Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate

Gama Rossi echivalează toate tipurile de reductoare sau motoreductoare existente pe piața românească și poate fi utilizată în orice domeniu de activitate.

Principalele sortimente de reductoare și motoreductoare fabricate de Rossi sunt: reductoare si motoreductoare planetare; reductoare si motoreductoare cu axe paralele si conico-cilindrice; reductoare si motoreductoare melcate; reductoare si motoreductoare coaxiale; reductoare conice; reductoare pendulare; servoreductoare; reductoare pentru extrudere; motoare.

Asigurarea calității și fiabilității produselor, practicarea unor prețuri avantajoase, acordarea unei perioade de garanție de 1 an, asigurarea pieselor de schimb în garanție si postgaranție, sunt doar câteva din facilitățile oferite de societatea Nova Pan clienților săi la achiziționarea reductoarelor și motoreductoarelor Rossi.

Nova Pan este reprezentant exclusiv în România și reprezentant în Bulgaria și Republica Moldova al firmei italiene Rossi SpA, parte a Habasit Group.

www.reductoare-rossi.ro

SPIC DE INIMI

Spic de inimi este o asociație nonprofit independentă, onestă și total transparentă, creată din dorința de a ajuta și având ca scop prioritar investiția în educație.

În cadrul proiectului „Cultivăm educația” asociația acordă sprijin financiar elevilor și studenților aflați în condiții sociale defavorizate, precum și tinerilor înzestrați, care doresc să performeze într-un domeniu, neavând însă posibilități financiare.

Credem că o societate sănătoasă nu poate exista fără valori precum încrederea, cinstea, onoarea, altruismul. Cum am putea construi un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri, urmărind doar propriile noastre interese?

Nimic durabil nu se poate întemeia pe indiferență! (O. Paler) Implică-te și tu! Susține proiectul „Cultivăm educația” alături de Spic de inimi.

www.spicdeinimi.ro